zaterdag 21 januari 2017

Varamin vloerkleed

Wat een zoektocht heb ik gehad naar het perfecte vloerkleed. Wat een twijfel en wat een onzekerheid hebbben het pad gekruist van Suuz en haar zoektocht naar een vloerkleed. Er hebben in totaal 2 kleden hier op de vloer gelegen.

Bij Suuz

Het zwart witte kleed van de Ikea en het gehaakte kleed van Naco Trade. En van beide dacht ik dat ze perfect voor bij ons op de vloer zouden zijn. Maar nee... de een was niet wit genoeg en bij de ander hadden mijn kids telkens valpartijen doordat ze met hun teentjes in de openingen bleven hangen. Toen kwam het Rodeo kleed van Leenbakker voorbij. Echt een prachtig kleed wat veel weg heeft van de mooie (prijzige) Zuiver kleden. Kleed besteld met 7 weken levertijd. En hoe dichter bij de levertijd kwam hoe meer ik ging twijfelen. Het kleed kwam een paar keer op Instagram voorbij bij mede IGers en ik kwam tot de conclusie dat hij veels te donker zou zijn bij ons thuis. Dus Leenbakker opgebeld en het kleed geannuleerd. En toen... toen kwam ik op het account van instagrammer Janneke ( @dailyapple ) en daar lag het mooie kleed Varamin van Karwei op de vloer. Dit prachtige kleed zat een hele tijd in mijn hoofd in het zwart wit. Maar voor diegene die mij al een tijdje volgen, weten dat ik een spierwitte, maar dan ook echt een spierwitte vloer heb. En ik was bang dat ook dit kleed gelig zou lijken bij ons op de vloer.  Maar wat blijkt, het Varamin kleed is ook verkrijgbaar in het creme met grijs.

Bij Suuz

Bij Suuz

Bij Suuz

Bij Suuz

En nu ligt hij sinds gisteren ook bij ons op de vloer te pronken. Hij is zo heerlijk zacht. De crème kleur lijkt bij ons door de spierwitte vloer meer op zacht grijs. Hij staat echt prachtig. Zelfs mijn man is er weg van. De poes en onze kinderen liggen er al de hele dag op te spelen.

Ik zeg missie (eindelijk) geslaagd!

Liefs Suuz
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten


Back to Top