zondag 19 februari 2017

Rondje interieur vragen

Via instagram of mijn blog krijg ik vaak vragen over ons interieur. Wat voor soort verf ik heb gebruikt en wat de kleur code van de verf is. Hoe ik iets gemaakt heb. Of waar een accesoires of meubelstuk vandaan komt. Meestal beantwoord ik die vragen persoonlijk aan iemand. Maar ik dacht laat ik nou eens de meest gestelde vragen beantwoorden in een blogpost. So here we go.

Waar komt jullie tv meubel vandaan?

Bij Suuz

Het zoeken naar het perfecte tv meubel met de juiste maten was nog best moeilijk. Aangezien ik graag  iets wou wat niet iedereen heeft en wat ook nog eens 180 cm lang moest zijn en niet te breed. Dit tv meubel had ik al een paar keer voorbij zien komen bij Wehkamp. Het was alleen telkens uitverkocht. En ik kon niks anders vinden wat er op leek en dezelfde afmetingen heeft. Op een dag dacht ik laat ik toch nog eens op wehkamp.nl kijken. En ja hoor mijn meubel was op voorraad. Ze hadden er maar 1 op voorraad. Alsof het zo heeft moeten zijn. Wauw wat kan een mens dan gelukkig zijn. Helaas heeft Wehkamp ze nu niet meer op voorraad. Maar als je wat rond neust op google zijn er wel soort gelijke tv meubels te vinden.

Welke kleur grijs hebben jullie op de muur?

Bij Suuz

In de woonkamer en keuken hebben we dezelfde kleur grijs op de muur. In de keuken lijkt hij alleen donkerder doordat het geschilderd is met een hoogglans lak. De muur in de woonkamer is geschilderd met een extra matte muurverf. De kleur code van de verf is ON.00.76 ik heb de verf bij karwei laten mengen.


Waar heb je  de posters boven de bank gekocht? En wat zijn de afmetingen?

Bij Suuz

Beide posters zijn te koop bij no7. Goodies by Tamara in Harderwijk. Ze heeft nog geen webshop, maar als je haar mailt met de vraag of ze de posters wilt versturen komt het vast goed. De linker poster heeft de afmeting 50 x 70 cm en de rechten poster is 80 x100 cm.

Hoe heb je de cirkel op de muur geschilderd?

Bij Suuz

Over de cirkel op de muur heb ik al een keer een blogpost over geschreven. Klik hier om deze blogpost te lezen. Er staat een uitgebreide beschrijving in over het schilderen van een cirkel op de muur.

Mocht jouw vraag over ons interieur nog niet beantwoord zijn of heb je een andere vraag. Stuur mij dan een mailtje met jouw vraag of een  persoonlijk bericht via Facebook of Instagram. Binnenkort zal ik weer een keer een blogpost wijden aan de meest gestelde vragen over ons interieur.

Fijne dag!

Liefs Suuz
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten


Back to Top