maandag 27 februari 2017

Setting plaster van Farrow & Ball

Na heel wat twijfelen, wikken en wegen heb ik toch besloten om vanochtend de verfkwast en roller te pakken. Ik zou eerst voor het kleine muurtje gaan waar de cirkel op staat. Maar ik heb toch maar de stoute schoenen aangetrokken en ben voor de lange muur in de woonkamer gegaan. Toen ik het verfblik open trok was ik meteen op slag verliefd. Wat een super mooie kleur is Setting plaster van Farrow and Ball. Niet te fel en een mooie warme kleur. En heel mooi in combinatie met zwart, wit en grijs tinten. De ideale kleur dus voor bij ons in huis.

Bij Suuz

Bij de eerste halen met de verfroller moest ik wel even slikken. Ik heb jaren alleen maar grijze en witte muren gehad. Maar ik ben blij met het eindresultaat. Heel blij. Er komt zo'n warme gloed van deze kleur af. En nu het donker is en de kaarsjes branden voelt de kleur helemaal als een warme deken. Goede keuze dus!

Bij Suuz

Bij Suuz

En wat betreft de verf. Een blik van 2 liter kost best wel wat. Alleen het is het geld meer dan waard. Ik vind de verf van top kwaliteit. Hij dekt in 1 keer en is heel mooi mat. Ik heb nog een half blik over. Dus ik denk dat onze slaapkamer er binnenkort ook aan moet geloven.

Fijne avond!

Liefs Suuz
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 opmerkingen:

  1. Ik had al zo'n vermoeden dat t die kleur was! Ik heb n tester ervan staan en wil m Zoooooooo graag op de muur..... �� nu de man nog��

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Prachtig! Ik denk dat ik dit ook ga doen. Thanks voor de inspiratie!

    BeantwoordenVerwijderen


Back to Top