woensdag 29 maart 2017

Diy wandbordjes

Na mijn laatste post over ons behang op instagram en hier op mijn blog heb ik een paar keer de vraag gehad waar die leuke bordjes vandaag komen die in de gang hangen. Deze leuke bordjes zijn niet zo gekocht in de winkel, maar heb ik zelf gemaakt.

Twee jaar geleden werd ik door een aantal mede IGers ge├»nspireerd. Zij hadden deze leuke bordjes thuis aan de muur hangen. Ik vroeg hun toen waar zij deze leuke bordjes gekocht hadden. Het antwoord was absoluut niet wat ik verwacht had. Deze leuke bordjes waren namelijk zelf gemaakt. En ook nog eens voor maar een paar euro.  Alles wat je nodig hebt zijn kartonnen witte bordjes van de hema in twee formaten en een zwarte marker met een fijne punt. En misschien wat inspiratie van bijvoorbeeld pinterest. Dus ja je leest het goed. De bordjes in mijn gang boven de lambrisering zijn gewoon van karton. Opgeleukt met een printje gemaakt met een marker. Hoe leuk kan simpel zijn!

Bij Suuz


Bij Suuz

Mocht je nou liever voor echte bordjes willen gaan. Dat kan ook. Je kan bij de hobbywinkel, zoals bijvoorbeeld Pipo's ,zwarte of gekeleurde porselein stiften  kopen. Ook dit heb ik al een keer geprobeerd met schaaltjes. En dit is makkelijk te doen.

En mocht je nou helemaal niet creatief zijn. Dan kan je nog altijd voor kant en klaar bordjes gaan. Bij de xenos hebben ze hele leuke bordjes met een printje voor een klein prijsje. Ik zelf heb echte borden in de keuken opgehangen.

Bij Suuz

Bij Suuz

De borden zijn met bordenhangers van 'bord en meer' aan de muur bevestigt. Je kan voor plakkers of voor frames gaan. De kartonnen bordjes in de gang zijn opgehangen met dubbelzijdig tape.

Liefs Suuz
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten


Back to Top