maandag 20 maart 2017

Vtwonen voorjaarshuis

Gisteren was het weer de dag van het vtwonen voorjaarshuis. Voor de derde keer origaniseerde vtwonen een giga giveaway met kans op €10.000 aan zelf bij elkaar geshopte spullen. Je maakt kans om te winnen door het bedrag van precies 10.000 euro aan interieur spullen in frisse voorjaars kleuren in je winkelmand te stoppen. Er staat precies 24 uur voor. En als je al die mooie spullen bij elkaar hebt geshopt druk je op de knop inzenden en daar gaat je voorjaarshuis. Op naar de jury die uit ik denk wel duizenden inzendingen moet kiezen.


In eerste instantie had ik besloten om dit jaar over te slaan. De afgelopen twee keer heb ik wel meegedaan. De reden dat ik dit jaar niet mee wou doen is omdat het best wel een klus is. Je denkt dat shop ik zo wel even bij elkaar. Maar dat is dus absoluut niet zo. Voorgaande twee jaar maakte ik dagen van te voren al een lijstje. Wat het moeilijkste is, is dat je precies op die €10.000 uit moet komen.

Maar gisteren avond om tien uur begon het toch te kriebelen. Ik heb de site van vtwonen.nl geopend en ingelogt. Na een kleine 5 minuten wachten was ik aan de beurt. Ik ben heel systematisch per ruimte meubels en accesoires gaan uitzoeken. Ik heb gekozen voor een crispy witte basis  met grijs tinten en hier en daar wat blank hout. Naar mijn idee hoeft een voorjaars huis juist niet uit allemaal kleuren te bestaan. Heerlijk helder en fris wit geeft mij juist een voorjaarsgevoel.  Zoiets als wapperend en gewassen witte lakens buiten aan een waslijn. Op de foto hieronder staan al mijn bij elkaar geshopte spullen.

Vtwonen.nl

Ik heb geprobeerd om voor zo veel mogelijk ruimtes spullen uit te zoeken. Norah haar kamer, onze slaapkamer, de woonkamer en de tuin. Voor al deze ruimtes heb ik spullen geshopt. 

En nu maar duimen. 27 maart is de uitslag. En voor wie er allemaal mee hebben gedaan ... Heel veel succes en fingers crossed!

Liefs Suuz
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten


Back to Top