vrijdag 23 juni 2017

In de Flair

Een paar maanden geleden kreeg ik via Instagram te horen dat ik in de Flair stond. Wat een eer. Meteen naar de supermarkt gehold om hem op te halen. En ja hoor meteen in het begin een plaatje van ons huis met de mooie zalmroze muur. Daar sta je dan te stralen in de supermarkt. Zo trots en natuurlijk meteen een foto door appen naar al je vriendinnetjes. De foto heb ik uit eindelijk alleen maar gepost op mijn blog onder het kopje media.

Van de week keek ik op de instagram story van instagrammer @marie. Zij post elke week op instagram stories wie er in de Flair staan. En wie kwam er weer voorbij. Yesss me! Met bijna het zelfde plaatje als vorige keer. Alleen dit keer met grijze muur, Jarpen stoel en vintage grijs kleed i.p.v. de roze muur, schommelstoel en Varamin kleed.

Weer zo trots als een pauw. Wat een compliment om zo kort op elkaar twee keer in de Flair te staan.
Hieronder de beide plaatjes. De eerste komt uit editie nr. 13 van 2017 en de tweede foto uit editie nr. 25 van 2017


Bij Suuz

Bij Suuz

Ik blijf lekker plaatjes plaatsen op Instagram met de hashtag #flairnl en wie weet zie je mij binnenkort weer verschijnen in de Flair. Mocht jij nou ook een poging willen wagen en heb je een Instagram account. Plaats dan mooie plaatjes van je interieur en zet er de hashtag #flairnl bij. Het is natuurlijk geen garantie, maar je kan het altijd proberen.

Liefs Suuz

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten


Back to Top