vrijdag 27 oktober 2017

Een combi van twee fijne merken

Dat mijn voorkeur uit gaat naar de Scandinavische woonstijl  is wel bekend bij jullie. Maar bij de Scandinavische stijl horen ook hele mooie Scandinavische merken. En laten mijn twee laatste aankopen nou net ook van mijn twee favoriete Scandinavische merken zijn. Namelijk Muuto en Hay.

Al een hele tijd vind ik de combinatie van de Hay gym hook en de Muuto E27 lamp echt super mooi. Ik weet dat deze combi al menig keer voorbij is gekomen op IG en niet meer zo origineel is, maar ik blijf hem super vinden. Deze twee items stonden dan ook al een tijdje op mijn wishlist. Maar een aantal andere dingen en zaken hadden toch eerst voorrang. En aangezien je toch €100 verder bent voor je deze combi in huis hebt, besloot ik om eerst de blank houten Hay gym hook te bestellen. En met mijn verjaardag in het verschiet... Wie weet zou ik een cadeaubon krijgen van 1 van mijn favoriete woonwebwinkels. En die kreeg ik vorige week van mijn lieve collega's. Dus meteen maar de Muuto E27 erbij besteld in de mooie kleur nude.

Bij Suuz
 
                                  Bij Suuz  


Het lampje van House Doctor heeft nu plaats gemaakt voor dit mooie koppel. En ik ben er heel erg blij mee. Ik ben helemaal weg van  de combi nude, wit en blank hout. Wel kleur maar niet te heftig. Zoals je op de foto's ziet heb ik het muurtje achter de tv en de cirkel nu ook in een nude kleur geschilderd. Het is de kleur Setting Plaster van Farrow and Ball alleen dan vermengd met een goede scheut witte latex.  Het lampje van Muuto heeft precies de zelfde kleur als de muur.

Bij Suuz


En weer zijn er twee items afgestreept van mijn wishlist. Op naar het volgende item van Hay waar ik al een tijdje van droom. Kan jij raden wat dat is?

Liefs Suuz

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten


Back to Top