donderdag 5 oktober 2017

Een nieuw kamertje voor Norah

Het heeft een tijdje geduurd en sommige hebben het kamertje misschien al op instagram voorbij zien komen, maar daar is hij dan. Een blogpost over Norah haar slaapkamer make-over.

Twee en half jaar geleden kochten we in april ons huis. Ik was toen zwanger van Norah en uitgerekend in augustus. Op het moment dat we de sleutel kregen hebben we meteen het hele huis gestript. Weken lang hebben we keihard door gewerkt om de basis af te krijgen zodat het bewoonbaar was als Norah geboren zou worden. Zo ook Norah haar kamertje. In alle drukte van het verbouwen en mijn uitgerekende datum die steeds dichter bij kwam heb ik behang en kleurtjes voor Norah haar babykamertje uitgezocht. Achteraf ben ik eigenlijk nooit helemaal blij geweest met de keuze die ik toen maakte. Misschien ook iets met hormonen ofzo.

Een paar maandjes geleden zag ik het mooie zacht roze plusjes behang van Bibelotte Bedding voorbij komen op Instagram. Ik was op slag verliefd. Dit moest op de muren van Norah haar kamer komen te hangen. En wat een geluk dat er een give away was van Bibelotte voor een wallpower naar keuze. Helaas won ik het behang niet, maar tot mij grote vreugde had ik wel een mailtje van Jacoline van Bibelotte. Ze had nog een wallpower liggen die eigenlijk bestemd was voor een paneel in een winkel, maar niet de juiste maten had. Misschien paste het op de muur van Norah haar kamer. Na wat meetwerk leek het te gaan passen. Toen de rollen binnen kwamen ben ik meteen aan de gang gegaan. En het resultaat mag er wezen. Dankjewel lieve Jacoline voor het prachtige behang. We zijn er nog steeds elke dag super blij mee.

Bij Suuz

Bij Suuz

Bij een nieuwe grote meiden kamer hoort ook een groot meiden bed. Het Ikea Busunge meegroei bed had ik al een tijdje op het oog. Het doet mij denken aan een ouderwets ledikant alleen dan in een nieuw jasje. We hebben gekozen voor een goed matras van Evesleep. Dit matrasje is super stevig door de individuele pocketvering en geeft ondersteuning aan nek, rug en hoofdje. En ook heel belangrijk, het matras heeft een 100 % waterdichte beschermlaag en een ultra ademende hoes.

Bij Suuz
Bij Suuz

Bij Suuz
Bij Suuz

Bij Suuz
De rest van de meubeltjes hadden we al. De kast is een oude tv kast die ik doormidden heb gezaagd zodat hij niet meer zo diep is. Met een lik witte krijtverf, wielen eronder en roze leren handgreepjes past hij helemaal bij de rest. Het tafeltje met stoeltjes stond eerst beneden onder de roze cirkel. Het staat nu op Norah haar kamer zodat ze een eigen plekje heeft om te spelen. Op de muur boven het tafeltje heb ik een kleine diy muurdecoratie gemaakt waar ik een aparte blogpost aan wil wijden. Dus de foto's daarvan houden jullie nog te goed.

Liefs Suuz

Deze blogpost kwam tot stand in samenwerking met Evesleep.nl 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 opmerkingen:


Back to Top