zondag 15 oktober 2017

Een nieuw perfect exemplaar.

Als ik iets een moeilijk vind is het wel het vinden van een geschikte salontafel voor bij ons thuis. Er hebben al heel wat  exemplaren in onze woonkamer gestaan. We begonnen een aantal jaar geleden toen we gingen samen wonen met een pallet op wielen. Gevonden op het strand en mooi vergrijsd door de zilte zeelucht. Grote wielen eronder en klaar. Hij heeft het een aardige tijd vol gehouden en staat nu zelfs nog steeds in onze tuin te pronken.

Ons interieur werd alleen maar witter en witter en neigde steeds meer naar Scandinavisch dan naar landelijk stoer. Op een gegeven moment paste hij er gewoon niet meer tussen. Rond die tijd
werden de kleine bijzettafeltjes een trend. De pallet maakte al snel plaats voor een aantal kleine, ronde, witte bijzettafels. Tot Noor begon met lopen en meestal met tafeltje en al om ging bij een poging tot zelf te gaan staan. Dus ook de bijzettafels werden weggehaald en er heeft een hele tijd helemaal niks gestaan. Op zich prima en heel ruimtelijk, maar wel lastig als er visite komt en de drankjes ergens op moeten staan. Toen Noor wat steviger op haar benen stond en vrolijk rond stapte kwam ik op marktplaats een prachtige lage lange munitie kist tegen. Eenmaal bij ons thuisbezorgt heb ik hem voorzien van een lik witte verf en wieltjes. Helemaal blij was ik met mijn nieuwe salontafel. En hij heeft ook best een tijdje gestaan. Tot Noor het klimmen op de bank uitvond en een paar keer een klapper maakte bovenop de munitiekist. Dus ook de munitiekist ging de schuur in. En weer stond er een hele tijd niks.

Tot vorige week. Ik kreeg een mail van de online woonwinkel Eyoba.nl  met de vraag of ik het leuk vond om een product te reviewen. Ik kende Eyoba eigenlijk alleen van instagram en had zelf nooit echt een kijkje in hun webshop genomen. Bij het openen van hun webpagina werd ik meteen helemaal enthousiast. Wat een super toffe merken en mooie interieur items zoals bijvoorbeeld banken, vloerkleden, eettafel  en eetkamerstoelen en niet te vergeten woon accessoires. Ik was blij verrast. Al scrollend door de site kwam ik al snel tot de beslissing dat ik voor een nieuwe salontafel zou gaan. Mijn oog viel op de ronde tafel Mesa van Woood. Niet te groot, maar toch genoeg ruimte om wat leuks neer te zetten en voor een hapje en een drankje. En ook niet heel onbelangrijk, stabiel. Waarschijnlijk doordat hij best laag bij de grond staat met zijn hoogte van 34 cm. Wat ik persoonlijk best fijn vind. Die van ons heeft een doorsnede van 60 cm, maar de tafel Mesa is ook beschikbaar met een doorsnede van 78 cm. De Mesa staat gezellig. Zowel alleen of gematcht met andere tafeltjes. Wij zijn er allemaal super blij mee. Norah kan er met een stoeltje aan zitten spelen en Tygo maakt er zittend op zijn knietjes fijn een puzzeltje aan. Papa kan de afstandsbediening kwijt en heeft eindelijk een plekje binnen handbereik voor zijn biertje. En ik, ik kan er mijn kopje thee, koffie of glaasje wijn, vtwonen, telefoon, kaarsje en plantje op kwijt. Wat wil je nog meer!

Bij Suuz

Bij Suuz

Bij Suuz

Bij Suuz
 Voor de oplettende lezer is het misschien al opgevallen. Het roze heeft op de foto's even plaats gemaakt voor een ander kleurtje. Zoals je ziet is dat de kleur geel. Afgelopen zomer stond ik in de Hema en daar was een tafel gestyled in de kleuren wit, grijs en geel. Wat een heerlijke combi! Ik kon het toen niet weerstaan om een geel kussenhoesje mee te nemen. Tot gisteren heeft hij in de kast gelegen. Toen ik gisteren begon met plaatjes schieten van onze nieuwe salontafel Mesa kreeg ik ineens het idee om het hoesje tevoorschijn te halen. En zoals je ziet staat de kleur geel prachtig in combinatie met wit en grijs. Lekker fris en een keer wat anders.

En wat vinden jullie van onze nieuwe aanwinst en de kleur geel in ons interieur?
Ik hoor het graag in een reactie hier onder.

Liefs Suuz

Deze blogpost kwam tot stand in samenwerking met Eyoba.nl
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten


Back to Top