dinsdag 12 december 2017

Kerst behang paneel

Wit witter witst dat is waar we voor gaan dit jaar wat betreft de kerstdecoratie. Met een toevoeging van wat groen in de vorm een boom en wat andere kerst takken en planten.
Vorig jaar was het een combi van roze en wit. Wat heel mooi stond bij de roze cirkel. Om dit jaar voor wit te gaan moest de cirkel tijdelijk verdwijnen. Met uitroepteken op tijdelijk. Afgelopen jaar heb ik hem een keer overgeschilderd en binnen een paar dagen had ik er alweer spijt van en heb de cirkel weer snel op de muur aangebracht. Er moest dus een oplossing komen om de cirkel tijdelijk te laten verdwijnen. En die oplossing vond ik een paar weken geleden in de schuur nadat ik het blog van karwei had gelezen over het stoere diy behangpaneel met palmbomen. We hadden nog een groot stuk mdf staan van 1.25 bij 2.00 meter wat zich goed leent voor een wandpaneel met behang. De cirkel is 1.20 bij 1.20 dus het paneel past er perfect overheen.

Op Instagram was ik al een paar keer prachtige prints tegen gekomen op Motiflow. Zij hebben echt super veel toffe prints in hun bestand van verschillende ontwerpers. Zo ook de prachtige prints van Iris van Tricht. En tot mijn grote vreugde zat daar een super leuk printje met dennenbomen tussen. Perfect voor mijn wandpaneel. Twee jaar geleden had ik ook een soort gelijk printje op de muur alleen dan met muurstickers in de vorm van het bekende gran boompje van Fine Little Day. Het behang is op custom roll te bestellen. Dus op maat van je paneel of muur. Super handig en zo gaat er bijna geen behangpapier verloren. Het duurt wel een paar dagen voor het papier gedrukt is en bij je arriveert. Maar het is het wachten waard. En zo kwam ook mijn behangetje met de toepasselijke naam Trees vanochtend binnen. Natuurlijk meteen aan de slag gegaan en ik ben super blij met het resultaat.

Bij Suuz

Bij Suuz

Bij Suuz

Bij Suuz

Het past perfect bij de rest en maakt ons witte kersthuis helemaal af. Aankomend weekend schiet ik
nog wat plaatjes van het sfeertje bij ons thuis. Zodat ik jullie in mijn volgende blogpost een kleine rondleiding kan geven in ons huis in kerstsfeer. En rond de kerstdagen kunnen jullie ook nog een blogpost verwachten over hoe ik onze tafel ga stylen met het kerstdiner en ontbijt. Daar ga ik mij dit jaar helemaal op uitleven met uiteraard ook een leuke diy. En zien jullie mijn kerstboom. Ik heb mij echt rot gezocht naar een Ceder Libanon, maar het was mij dit jaar ook niet gegund. Dus ik heb mijn hubby op pad gestuurd met foto en schep. En met deze beauty kwam hij thuis. Het is gewoon een spar, maar hij heeft wel wat weg van een ceder Libanon. Ik ben er in ieder geval super blij mee.
En mochten jullie nu al meer willen zien van ons kersthuis, neem dan eens een kijkje op mijn instagram feed @bijsuuz waar ik al aardig aan het kerstspammen ben.

Liefs Suuz
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten


Back to Top