maandag 18 december 2017

Kerst bij Suuz

Kerst is echt mijn favoriete tijd van het jaar. Ik ben gek op alle gezelligheid, kleine lichtjes en versieringen. De dag dat de Sint weer naar Spanje vertrokken is moet de kerstboom eigenlijk al in de tuin klaar staan om zijn intrede in het huis te maken. Meestal begin ik eind november al met hier en daar wat kerstdingetjes neer te zetten. Dit jaar hield ik eind november een thuis  kerstverkoop met items uit mijn webshop bijsuuz.nl . Ons huis was daardoor al in kerstsfeer en ik dacht ach om alles nou weer op te moeten ruimen. Nu kunnen we extra lang genieten van alle gezellige kerstdecoratie in ons huis.

Bij Suuz

Bij Suuz

Dit jaar besloot ik, zoals in mijn vorige blogpost te lezen is, voor volledig witte kerstdecoratie te gaan. Uit mijn webshop en van Dille&Kamille koos ik witte papieren sterren in verschillende maten. Ik bevestigde ze aan het plafond met kleedknopjes van partydeco.nl en visdraad. De poster Woods van Liekeland had ik al een tijdje op het oog. Het winter tafereel op de afbeelding past helemaal bij deze tijd van het jaar. Ook de kast kreeg een kleine kerst make over. Met een krijtstift schreef ik een kerstspreuk op het glazen deurtje. En aan de kast hangt een papieren kerstklokje en engelen slinger van Only Natural.

Bij Suuz

Bij Suuz

Bij Suuz


Onze boom is een spar uit het bos. Ik had graag een Ceder Libanon willen hebben dit jaar. Maar ook dit jaar mocht het niet zo zijn. Dus manlief op pad gestuurd met schep en foto en hij kwam terug met deze leukerd. Ik ben er super blij mee en door zijn ranke vorm neemt hij niet zoveel plaats in. De versiering in de boom heb ik simpel gehouden. Er zit sneeuwvlokverlichting in en witte pompons. Ik denk dat ik er ook nog wat witte schuimkransjes voor de kinderen in doe.

Bij Suuz

Bij Suuz

Bij Suuz
Om volledig voor wit te gaan moest de roze cirkel tijdelijk verdwijnen. Ik maakte een paneel met dennenboompjes behang om ervoor te zetten. Dit maakt ons witte kersthuis helemaal af. Ik was een beetje bang dat het misschien te kil zou worden al dat wit. Maar door alle gezellige lichtjes, kaarsjes en toevoeging van veel groen in de vorm van takken, een boom en planten oogt het toch heel warm en het straalt ook rust uit.

Bij Suuz
En zelf het kleinste kamertje heb ik van een beetje kerstdecoratie voorzien.

Bij Suuz

Het enige wat nog mist is feestelijk aangeklede tafel. Die houden jullie nog van mij te goed in een volgende  blogpost. Ik heb al wat leuke idee├źn  opgedaan en mooie tafeldecoratie ingekocht. Voor de tafeldecoratie ga ik denk ik ook voor een klein vleugje goud om het geheel nog wat feestelijker te maken. Voor ny wens ik julli alvast heel veel gezelligheid en een fijne kerst toe.

Liefs Suuz

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 opmerking:

  1. Those who are actually devoted can even print a whole skeleton. The key to plunger with cover creating a great quadcopter is to end with one thing that is each light-weight and crash-resistant. It is sweet to note that these projects is usually a|could be a} bit costlier than the other projects on the listing, due to the external gear and devices you will want to add to your printed copter. If you’re looking for a smaller and extra inexpensive option, 3D pens are a great choice to get your creativity flowing too. 3D pens are inexpensive, straightforward to handle, smaller in dimension, and extra practical. Design and personalize cool issues to 3D utilizing your imagination and 3D pen.

    BeantwoordenVerwijderen


Back to Top