maandag 30 april 2018

Fair Trade bolletjeskleed

Net zoals de rest van ons huis overheerst de kleur wit ook in Norah haar kamer. Uiteraard wel in combi met mijn favoriete kleur roze. Het roze komt terug in het behang, dekbedovertrek en de plusjes muursticker. Niet heel erg heftig en aanwezig, maar een kleine touch of pink. Toch mag het af en toe net iets spannender van mij. Een iets gekleurder dekbed of een vrolijk vloerkleed. Zeker nu de lente flink aanwezig is heb ik toch iets meer behoefte aan kleur. Ook in de kinderkamers. Op Norah haar kamer ligt al een tijdje een grijs schapenvachtje op de vloer. Wat eigenlijk bedoeld was voor mijn Jarpen stoel. Tijd voor iets nieuws dus. 

Na wat rond neuzen op pinterest, waar ik een heleboel inspiratie vandaan haal, kwam ik bij Sukhi terecht. Na een kijkje op de site viel mijn oog op het bolletjes kleed rond in zelf gekozen kleuren. De kleden komen uit Nepal en zijn Fair trade. De vilten balletje worden met de handgemaakt van 100% nieuw en puur wol rechtstreeks uit New-Zeeland. Elk kleed is uniek en wordt speciaal voor jou gemaakt. Als je een kleed koopt bij Sukhi weet je zeker dat je rechtstreeks van de vakmensen koopt. Ze werken in Nepal met twee ateliers samen waarin vakmensen jouw kleed maken. Precies zoals zij gewend zijn en tegen een goede betaling. Ze verdienen ongeveer twee tot drie keer meer dan het gemiddelde salaris in die regio. Wat een betere toekomst biedt. Dus niet alleen een mooi kleed, maar je helpt er ook nog eens mensen mee. 


Bij Suuz

Bij Suuz

Ik ben voor het ronde bolletjeskleed in eigen kleur gegaan met een diameter van 90 cm. In kleur 23 oud roze. Om het geheel iets speelser te maken heb ik ervoor gekozen om 5 % wolwitte bolletjes toe te voegen wat zorgt voor een onregelmatig  stippenpatroon. Het kleed is 2 cm dik en voelt zwaar aan. Het is echt van een super mooie kwaliteit. Dat zie en voel je meteen. 

Bij Suuz

Bij Suuz

Na ongeveer 4 weken nadat ik de bestelling online geplaatst had werd het kleed keurig ingepakt bezorgt. Ik heb het Norah zelf laten uitpakken toen het bezorgt werd. Ook al is ze maar twee en een half jaar, ze zei meteen glunderend ‘ voor mij’?! Natuurlijk moest het kleed meteen mee naar boven naar haar slaapkamertje. En het staat super mooi. Het roze knalt eruit en komt helemaal tot zijn recht tussen al dat wit. Een goede keuze dus.

Liefs Suuz 

Deze blogpost kwam tot stand in samenwerking met Sukhi


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 opmerkingen:

  1. Nogmaals super mooi! De kleur straalt zoveel warmte uit, geniet ervan! Fijne avond! Liefs, Verie

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het kleed staat echt prachtig in Norah's kamer! Zo leuk dat je zelf de kleuren uit hebt gekozen en samen hebt gesteld. Ik ben blij dat je het kleed mooi vind en hoop dat jullie er lang van zullen genieten! :)

    Lieve groet, Marieke
    www.sukhi.nl

    BeantwoordenVerwijderen


Back to Top