zaterdag 26 mei 2018

Twee budget interieur items

Wat word ik blij worden van mooie interieur items voor een leuk prijsje. Dat mooie spullen niet altijd duur hoeven te zijn is een feit. En zo ook met deze twee interieur items die in afgelopen week voor een klein prijsje kocht.

De trolley zag ik in het groen voorbij komen in het nieuwe VTwonen magazine. Hij is van Leenbakker en na een kijkje op hun site maakte ik een klein vreugde sprongetje. De trolley was er ook in het oudroze en met een dikke vette korting. Ik bestelde hem voor maar €17,95 excl. verzendkosten i.p.v. €39,99. Dat is nog eens een budgetproof aankoop! Toen het pakketje met de trolley werd gebracht kwam ik erachter dat ik hem zelf in elkaar moest zetten. Helemaal geen probleem, want het is in 5 minuutjes gepiept. Hij is niet super stevig, maar een paar leuke planten en een mooie mand kan hij hebben. 

Bij Suuz
Bij Suuz

Het VTwonen posterboek kwam ik ook tegen in het nieuwe VTwonen magazine. Ik kocht hem vorig jaar ook al een keertje en haalde er toen maar een paar posters uit. De posters die er toen in zaten kwamen niet helemaal overeen met kleur en onze inrichting. Dit keer zit hij vol posters in nude, zwart, wit en verschillende grijs tinten. Helemaal in onze stijl dus. Ik kocht het posterboek gewoon bij de lokale supermarkt voor €5,95. De posters scheur je er super makkelijk uit zonder ze te beschadigen. Na een eerder idee van bloggers en instagrammers Aggy’s lifestyle en Lisanne van de Klift maakte ik van de posters en grote collage op de muur. Ik heb eerst een compositie op tafel gemaakt om te kijken wat de beste volgorde is en wat het mooist naast elkaar staat. Vervolgens heb ik de posters 1 voor 1 opgehangen met dubbel gevouwen stukjes afplaktape erachter. Zo beschadig ik de muur niet als ik de posters er weer vanaf wil halen. 

Bij SuuzBij Suuz
Bij Suuz
Bij Suuz

En kijk een super leuk nieuw hoekje voor nog geen €25,- Als dat geen budget interieur tip is! 

Liefs Suuz


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 opmerking:


Back to Top