woensdag 4 juli 2018

Ixxi your world

Het fotograferen van ons interieur en van mijn twee kleine bengels is echt een hobby van mij geworden. Een hobby waar ik eigenlijk nog iets meer mee zou moeten doen. Een cursus fotografie staat dan ook hoog op mijn verlanglijstje. Het omgaan alle instelingen van mijn camera is nog wel een dingetje. Mooie plaatje schieten kan ik volgens mij wel. En dat bewijs hang nu aan de muur. We hadden al een Ixxi hangen van Norah en Tygo samen op het strand. Alleen voor diegene die mij een beetje kent is het geen geheim dat ik graag af en wat mag veranderen in ons interieur. Ik vond het dan ook hoog tijd worden om een ander plaatje aan de muur te hangen. Ook omdat onze andere Ixxi alweer bijna een jaar hangt. Dat het weer een ixxi zou worden stond vast. Een eigen foto verdeeld in losse vakjes doet toch iets meer met mij dan een standaard poster uit de winkel of een foto gewoon afgedrukt op b.v. canvas. Het mooie aan ixxi vind ik dat je foto’s super groot kan laten uitvergroten en ook al zijn de pixels wat minder het blijft een mooi beeld.

Bladerend door mijn foto’s kwam ik een plaatje tegen van Norah in de duinen op een koude winterse dag. Dit moest hem worden. Het gemak van Ixxi is dat je gewoon vanaf je smartphone kan bestellen. Naar de site en hup een foto naar wens uit het bestand van je telefoon uploaden en klaar is kees. Binnen 5 werkdagen wordt de Ixxi bij je thuis afgeleverd en kan je aan de slag. Het in elkaar zetten is op zich zo gebeurd. Ik heb zelf een lat achter de Ixxi bevestigd met twee oogjes. Zo hangt de Ixxi strak en recht en kan je hem zoals bij ons thuis aan een rails hangen. Ik ben super blij met de nieuwe Ixxi. Hij is een slagje groter dan de andere. Maar als ik hem kleiner wil kan ik er makkelijk een randje van afklikken. De oude Ixxi gaat in de kast. En voor nu hangt Norah voorlopig aan de muur.

Liefs Suuz 


Deze blogpost kwam tot stand in samenwerking met Ixxi. In mijn blogposts geef ik altijd mijn persoonlijke en eerlijke mening.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten


Back to Top