zondag 9 september 2018

Warm wit wollig kleed - winactie Vloerkledenloods

Het is de laatste dagen wat grijzer buiten en het zonnetje laat zich wat minder vaak zien. Ook de dagen worden korter. Het is s’ochtends donker als mijn wekkertje gaat en ook als de kindjes s’avonds op bed gaan. De afgelopen dagen heb ik dan ook s’avonds weer gezellig de kaarsjes aangedaan. Het geeft meteen een beetje een herfst gevoel. En door dat gevoel heb ik ook weer behoefte aan een warm vloerkleed bij de bank. De laatste weken heeft er bij ons geen kleed op de vloer gelegen. Het gaf wel een ruimtelijk gevoel zonder kleed op de vloer. En door al dat mooie weer had ik er ook niet echt behoefte aan. Het grijze vintage kleed wat er lag was ook aardig groezelig geworden en aan vervanging toe. Maar nu we weer wat meer binnen zitten mis ik toch wel een beetje een vloerkleed. De kindjes vinden het heerlijk om op de grond met wat kussens voor de televisie te zitten. En dan zit een zacht vloerkleed ook wat comfortabeler dan een kale koude houten vloer. 
Ons oude vintage kleed, de Infinity Quiet grey, hebben wij bij Vloerkledenloods.nl gekocht. En we zijn er altijd super blij mee geweest, maar zoals ik al zei is hij nu toch echt wel aan vervanging toe. Het ruimtelijke gevoel wat ik had zonder kleed wou ik graag houden. Ik heb dit gedaan door te kijken naar een vloerkleed in dezelfde kleur als de vloer. Tijdens het rondkijken op de site van Vloerkledenloods.nl kwam ik het witte wollen kleed Cobble Stone tegen. Dit moest hem worden. 

Het kleed wat ik heb gekozen heeft een afmeting van 160 x 230, maar is in nog drie verschillende maten beschikbaar. Je hebt de keuze uit vijf verschillende kleuren. Het kleed is aan beide zijden te gebruiken, omdat het geen backing heeft. Het is gemaakt van 100 % wol. Een antislip mat eronder is niet nodig. Het kleed is van een mooie zware kwaliteit en voelt heerlijk zacht aan. De randen van het kleed zijn mooi afgewerkt. 


                                                                     

Bij Suuz


En staat hij niet super mooi! Hij past helemaal bij de rest van het interieur. En nu komt het leukste gedeelte. Ik mag van Vloerkledenloods.nl een zelfde kleed als die van ons weggeven aan 1 van mijn volgers. Het enige wat je moet doen is @vloerkledenloods en mij @bijsuuz volgen op Instagram en twee vrienden taggen onder de bijbehorende Instagram post. De winnaar wordt volgende week zaterdag 15 september bekend gemaakt. 

Liefs Suuz

Deze blogpost kwam tot stand in samenwerking met Vloerkledenloods.nl In mijn blogpost geef ik mijn persoonlijke en eerlijke mening. Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten


Back to Top