zaterdag 6 oktober 2018

VTwonen de beurs 2018

Afgelopen week was het weer zo ver. De start van VTwonen de beurs. Uiteraard ben ook ik afgereisd naar de Amsterdam RAI om een kijkje te nemen. Dit jaar op uitnodiging van VAT Amsterdam via Annelies ook wel bekend als @dirksdotter op Instagram. Nogmaals dankjewel daarvoor! Er zijn natuurlijk ook alweer honderd blogs en foto’s voorbij gekomen, maar ik kan het niet laten op er toch ook een klein blogje aan te wijden. De reden daarvoor is, omdat ik toch wel een klein vreugde sprongetje maakte toen ik de beurs op liep. Mijn lievelingskleur zette de toon op de beurs. Roze al over the place. Ik moet dan ook zeggen dat ik aardig wat inspiratie heb opgedaan voor ons eigen huis. Ik zal jullie in mijn blog meenemen langs de voor mij roze highlights en inspiratiebronnen van de beurs. En dat begon met een prachtige wandhanger bij het stijlhuis van Stijlvol Wonen. Op de foto komt niet echt naar voren hoe groot de hanger was, maar in het echt is hij enorm. Echt een eyecatcher op de muur! Is hij niet prachtig?

In dezelfde hal stond ook mijn favoriet. Het Ariadne at home huis. Echt! Ik zou er zo intrekken. Alles was in mijn favoriete roze tinten gestyled. In combinatie met wit, en veel stoere materialen zoals linnen en hout. Helemaal mijn ding. Ik was op slag verliefd. Het begon al bij de entree waar enorme berenklauwen stonden op een voet van beton. Een makkelijke diy met een groots effect. Net zoals de gedroogde bloemetjes op een voetje van klei die op een lambrisering van tegeltjes stonden. Op de wand van de foto met fiets zijn de huisjes van Jurianne Matter geplakt. Kleine tip, ze zijn binnenkort verkrijgbaar bij mij in de webshop. Super leuk met een lichtslinger erdoor voor de feestdagen of gewoon zo op de muur of op tafel.In de slaapkamer waren zelfs de shutters roze gekleurd. Je zou er zelf niet zo snel aan beginnen denk ik, maar het stond echt prachtig. In een hoekje stond een super schattig bedje van underlayment. Denk niet dat Niels en ik nog voor een derde gaan, maar anders had ik zeker weer zelf aan de slag gegaan en zo’n tof bedje gemaakt voor de kleine spruit. In een eerdere blogpost maakte ik al zelf een bed voor Tygo van underlayment en echt.. het is helemaal niet zo moeilijk als je denkt. Aansluitend aan de slaapkamer zat een kleine badkamer met boven de wasbak tegeltjes in een nude tint in combinatie met een houten meubel en een koperen kraan. Koper en roze blijft ook echt een top combi.

En dan echt de topper voor mij. Niet alleen van het Ariadne Huis, maar van de hele beurs. De zachtroze keuken met het houten blok. In 1 woord ‘wauw’. Dit zou ik dus echt zo bij ons thuis neerzetten. De kraan, het blad, de plankjes aan de muur, de kleur en de gaten als handgrepen. Ik ben verliefd! Wat een plaatje. En door het gebruik van stoere materialen ook helemaal niet te zoet of te liefelijk. Zoals ik al zei houd ik het bij de roze highlight en zal ik jullie niet vervelen met alle kiekjes die ik heb geschoten. Maar gelukkig kleurde ook het VTWonen huis dit jaar roze. 
De giga vakkenwand in de woonkamer blijft een diy die al een hele tijd in mijn hoofd rond spookt. Ook al gezien bij een aantal IGers en op pinterest. Alleen geen idee waar ik het zou moeten toepassen in huis. Misschien op de wand in de slaapkamer naast het bed. En ook het beroemde bedhuisje was te vinden bij VTwonen. Alleen dan in een veel origineler jasje. Ik vond de styling van de kinderkamer echt zo goed gedaan. Oud met nieuw gemixed en veel mooie stofjes en printjes. Van alles door elkaar, maar ondanks dat wel een eenheid. De grote ronde velvet kussens houd ik in gedachte voor Noor haar kamer. Daar kan je echt een lekker leeshoekje mee creeeren. Ook dit jaar stond Combitex op de beurs. Ik heb echt een zwak voor dit bedrijf met zijn mooie originele items. Allemaal gemaakt van stoere en oude materialen zoals legerkisten, deuren en staal. Als je op zoek bent naar een uniek stuk, iets wat niemand heeft moet je echt een keer een kijkje nemen bij Combitex.  Zo ook deze prachtige roze kast met houten deur. 
 


We sluiten af met de stijlkamers van Flexa. Ingericht door o.a Souraya van Bintihome, Wimke Tolsma van het boek Smuk en Marina van veel woongeluk. Allemaal met de kleur van jaar Spiced Honey en ja je raad het al in combinatie met veel roze. Super verrassend wat je kan doen met zo’n kleine ruimte. Sourya zet op enkele vierkante meters een complete studio neer. En hoe fijn is het sfeertje met al die tinten roze en de warme kleur geel. 

Uiteindelijk is het dan toch een blog met aardig wat plaatjes geworden. Ik had er nog wel 100 kunnen plaatsen van al het moois wat er stond. Maar zoals beloofd heb ik het alleen bij de roze highlights en inspiratiebronnen gehouden. Ik hoop dat ik jullie niet teveel verveeld heb met dezelfde plaatjes die al voorbij zijn gekomen op Instagram. Er zijn bij mij in ieder geval weer genoeg ideeen opgedaan voor het aankomende jaar. Een van de diy ideeen komt heel snel voorbij hier op mijn blog. So stay tuned de aankomende weken voor een leuke diy van de VTwonen beurs.

Liefs Suuz
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten


Back to Top