vrijdag 14 december 2018

Mijn eigen Bij Suuz interieur boek.

Trots ben ik. Heel erg trots op al die mooie interieur foto’s  op mijn instagram feed en mijn blog. Zelf vind ik het zo mooi om de ontwikkeling te zien in mijn gevoel voor fotografie en styling. Wat ooit begon met een basic plaatje zonder bewerking en zonder rechte lijnen. Een plaatje van een leek wat betreft interieur fotografie. Tot de plaatjes die ik nu schiet en zelfs door grote bedrijven gebruikt worden voor productplaatsing. Het is alleen wel jammer dat al die plaatjes alleen online staan. Hoe leuk zou het zijn om een koffietafelboek te hebben met foto’s die door mij geschoten zijn. Een Bij Suuz styling en interieur boek. Zodat ik altijd terug kan kijken hoe het er ooit uitzag bij ons thuis. Iets echt tastbaars. En dat idee heb ik afgelopen maand uitgevoerd.Gisteren werd het boek afgeleverd en ik word er zo blij van! Maar liefst 80 pagina’s dik is het boek geworden. En eigenlijk zit nog steeds niet alles erin. Het is in ieder geval een mooie herinnering geworden aan alle toffe opdrachten die ik heb mogen doen, de keren dat ik in een magazine stond of aan onze verbouwing. Want ook dat is erin verwerkt. Je ziet echt duidelijk de vorderingen van onze verbouwing de afgelopen drie jaar. De pagina’s zijn ook zomaar gevuld. Het maken van een fotoboek bij albelli is zo gedaan. Je kan ervoor kiezen dat de pagina’s voor je ingevuld worden of je doet het zelf. Er is een ruime keuze in thema’s en kaders. Het importeren van foto’s gaat snel en makkelijk. En het mooie is dat je ook gewoon je foto’s van instagram kan importeren via de app van albelli op je smartphone. Zo hoef je niet door al je foto’s op je telefoon te scrollen. 


Een super mooi cadeau voor jezelf zo’n fotoboek, maar ook leuk om te geven. Zeker met de kerstdagen in het verschiet. Een mooi fotoboek voor oma van de kleinkinderen. Of voor je vriendinnen van dat fijne weekendje weg. En het leuke is dat je nu 30% korting krijgt op alle fotoboeken van albelli met de code : CADEAUTJES. De code kan t/m 17 december gebruikt worden. Zo ben je nog mooi op tijd voor een bijzonder en persoonlijk kerstcadeau. 


Je besteld het boek via de volgende link www.albelli.nl/cadeautjes 


Liefs SuuzDeze  blogpost kwam tot stand in samenwerking met albelli. In mijn blogpost geef ik mijn persoonlijke en eerlijke mening. 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten


Back to Top