zaterdag 22 december 2018

Onze kersttafel in nude en wit met veel groen

Kerst wat ben ik er toch gek op. Die gezelligheid, het samen zijn met familie, al die fijne lichtjes overal, kaarsjes aan en samen eten. En dat samen eten gebeurd natuurlijk altijd met kerst aan een prachtig gedekte tafel. De kersttafel dekte ik vandaag vast voor jullie op zodat diegene die nog wat inspiratie nodig heeft maandag naar de winkel kan rennen voor de nodige laatste decoratie en groen.

Vorig jaar stylde ik onze tafel in wit tinten met een beetje goud en groen. Dit jaar ging ik voor een echte Bij Suuz kersttafel in wit en nude met heel veel groen. Van te voren deed ik aardig wat inspiratie op via Pinterest. 
Als basis gebruikte ik een wit taffellaken van de Hema en ons witte servies van VTwonen. En omdat we dit jaar veel groen in huis hebben als kerstdecoratie vond ik dat de tafel niet achter kon blijven. Ik haalde bij de lokale supermarkt een paar bossen met Eucalyptus en dennentakken. Staat niet alleen mooi, maar ruikt ook nog eens heerlijk. Daar tussen door plaatste ik kaarsen in glazen potten. De kleine kaarsen in pot zijn van de Hema. De grote kocht ik bij de action. Er zat een papieren wikkel omheen met afbeelding van Jezus in knal rood en paars. De papieren wikkel trek je er zo van af. Zo heb je een super mooie kaars voor een prikkie. Ik was geloof ik maar iets van 70 cent per kaars kwijt. De roze stoffen servetten in nude tint kocht  ik bij 1 van mijn lievelings winkels namelijk Dille en Kamille. Eerder kocht ik daar ook al een tafelkleed en kussenhoezen in deze mooie tint. Ook de papieren engeltjes komen daar vandaan. Ze staan leuk op tafel, maar we hebben ze ook in de boom hangen. 


Zo zie je maar wat je kan bereiken met weinig. Een paar mooie kaarsen en veel groen in combi met een simpel stoffen tafelkleed en servetten. Less is more. Ik wens jullie allemaal heerlijke kerstdagen en alvast een fantastisch uiteinde.

Liefs SuuzRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten


Back to Top