zaterdag 15 december 2018

#teamceder

Voor het derde jaar op rij is met kerst mijn grootste wens op interieur gebied een mooie atlas ceder. Drie jaar lang heb ik gezocht en geprobeerd om voor een redelijke prijs zo’n mooi boompje naar het eiland te krijgen. De ene keer greep ik mis en waren ze uitverkocht en de andere keer waren de verzendkosten zo hoog dat ik er spontaan buikpijn van kreeg. Dit jaar ben ik begin november al gaan rondneuzen waar deze boompjes te koop zijn. Mijn oog viel op de site van directplant. Waar je de boompjes ik verschillende maten en pijsklasse kan bestellen. En het mooie is dat hij gratis wordt afgeleverd bij een tuincentrum in de buurt. En omdat wij begin december sinterklaas zouden vieren in Harderwijk bij mijn ouders ben ik opzoek gegaan naar een tuincentrum daar in de buurt. En yes op 10 minuten rijden zat er een tuincentrum. Eindelijk een ceder met kerst. Boompje besteld en op de dag van aankomts in Harderwijk meteen het boompje opgehaald. Gelukkig paste hij makkelijk in de auto. 


En nu staat hij hier te pronken op de kast. Dat de meningen duidelijk verschillen over de atlas ceder dat wist ik al. Ik ben er in ieder geval super blij mee. Wel vond ik dat de kinderen en ik zelf ook een beetje recht hadden op een echte kerstboom. Die hebben we er dan ook gewoon bijgehaald. Dit jaar hebben wij dus twee kerstbomen. Wat een luxe! Mijn moeder maakte dit jaar ook nog eens een prachtige krans voor mij. Heel veel groen dit jaar in combi met wit en nude. Al mijn favoriete tinten bij elkaar. En geloof mij er komt nog meer groen bij, want ook op de kersttafel bij het ontbijt en diner zal er veel groen zijn. Het ruikt ook zo lekker die verse dennentakken en eucalyptus. Hebben jullie al plannen voor de kersttafel? Ik ben al lekker aan het pinnen voor inspiratie op Pinterest. Volg je mij daar al? Ik pin daar gewoon onder de naam Bij Suuz. En meer ceder inspiratie onder de hashtag #teamceder op Instagram. Voor nu alvast fijne feestdagen.

Liefs Suuz

Deze blogpost is ontstaan uit enthousiasme en is niet ontstaan in samenwerking met het genoemde bedrijf  #nospon
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 opmerking:

  1. Online slots are entirely reliant on probability, however that doesn’t mean there aren’t things place to} do} to put your self in a greater place to win. Experienced players comply with a definite strategy, like solely enjoying in} games with bet365 the very best payout percentages, working towards their bonus rounds, and figuring out their paylines in and out. Follow these guides to give your self finest possible|the absolute best|the very best} probability to win jackpots on slot machines on-line. You can rest assured that our prime sites are absolutely regulated for your safety.

    BeantwoordenVerwijderen


Back to Top