dinsdag 1 oktober 2019

Artiteq

Heerlijk al die strak gestucte muren in ons huis. Als laatste is net de overloop gedaan. Alleen er zit een klein min puntje aan. Wanneer ga je nou dat eerste gaatje boren in zo’n gladde muur.  Bij mij doet dat toch altijd een beetje pijn. Ook omdat ik altijd veranderdrang heb en na dat eerste gaatje toch ook snel een tweede gaatje geboord wordt om iets anders op te hangen. Het eerste gaatje moet dan natuurlijk weer dicht geplamuurd worden. Dat overigens nooit meer zo strak wordt als de rest van de muur. Toch wel een beetje zonde. Hoe fijn zou het zijn om iets te hebben waarmee je altijd kan veranderen en nooit meer gaatjes hoeft te boren. 

En dat heb ik gevonden! Een paar weken geleden ontving ik een mailtje van Artiteq met de vraag of ik een ophangsysteem van Artiteq wou ontvangen. Na het lezen van de product omschrijvingen op hun site maakte ik een klein vreugde dansje. Dit is de oplossing voor mijn veranderdrang! Artiteq heeft een ophangsysteem ontwikkeld wat opgaat in je interieur. Doordat het volledig over de lengte is doorgetrokken wordt het subtiel in de muur geïntegreerd. De rails van het ophangsysteem kan zowel aan het plafond als aan de muur bevestigd worden. 
Zelf koos ik voor de Click rail, maar er zijn verschillende rails verkrijgbaar. 

De Click Rail : Eenvoudig te plaatsen aan de wand tegen het plafond met het click & connect systeem. De Click Rail is er in de kleuren wit (RAL 9010), White Primer (RAL 9016) en Alumium. De White Primer variant is overschilderbaar.

De Contour Rail: De slanke dame onder de rails. Een compact en aantrekkelijk ophangsysteem. Eenvoudig te monteren aan de wand en overschilderbaar wanneer de White Primer versie gekozen wordt. Deze variant rail wordt indien geboord tegen de wand, 15 mm van het plafond geplaatst.

De Deco Rail : Een rail gemaakt in samenwerking met Orac en welke netjes achter een kroonlijst / kooflijst verstopt is. Creeer een elegante overgang van plafond naar de muur met een kroonlijst. Ervaar alle voordelen van een flexibel ophangsysteem dankzij de Deco Rail die achter de kroonlijst gemonteerd wordt. Strak afgewerkte wanden kunnen onbeschadigd blijven en de warme sfeer blijft behouden.

Naast de standaard draden met haken heeft Artiteq verschillende accessoires en tools zodat je flexibel en creatief aan de gang kan. Zelf koos ik voor de volgende accessoires. De Loop Maker : Een snelle en praktische oplossing voor het ophangen van verschillende objecten door middel van een lus. 

De Twister Hook : Een klein haakje die je gelijk in de rail kan indraaien waar je bijvoorbeeld een bloempot wat al voorzien is van een draad of touw aan kan hangen. 

De Picture Mouse : Een stalen koord wat eenvoudig en op elk gewenste plek in de ophangrails bevestigd kan worden. De stalen koord,  in wit of staalkleur, is voorzien van enkele witte of gekleurde muisjes zodat je er foto’s of kaarten aan kunt hangen. Het koord heeft een lengte van 150 cm. Zelf heb ik zo’n 10 meter rail die ik verspreid heb over het huis. De lange muur in de woonkamer heeft over de totale lengte een rail, onze slaapkamer heeft een muur met rail over de totale lengte en straks komt er op de overloop ook nog een rails te hangen. Ideaal voor iemand zoals ik die van veranderen houdt.  

Artiteq is online bij verschillende aanbieders te koop, maar ook gewoon verkrijgbaar bij b.v. Karwei, Gamma en Hornbach. 

Heb jij ook zo’n last van veranderdrang, wil je geen gaten in de muur boren of gewoon een mooie oplossing voor het ophangen van schilderen en lijsten dan heb ik iets leuk voor je! Ik mag namelijk van Artiteq een Clickrail van 10 meter met bijbehorende accessoires weggeven ter waarde van €125,- de actie loopt van 1 oktober 2019 t/m 7 oktober 2019. Je kan meedoen door mij @bijsuuz en @artiteqcom te volgen op Instagram en een comment achter te laten bij de bijhorende instagram post met de hashtag #artiteqathome en twee vrienden tagt die ook wel zo’n handig ophangsysteem van Artiteq willen winnen. 

Meer over de winactie, het ophangsysteem van Artiteq, mijn blog en van collega blogger Rowena van Rohouseproud vind je via de volgende link op de website van Artiteq.


Dinsdag 8 oktober 2019 maak ik de winnaar bekend!
WINACTIE GESLOTEN

Liefs Suuz 

Deze blog kwam tot stand in samenwerking met Artiteq. In mijn blogpost geef ik mijn persoonlijke en eerlijke mening. 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 opmerkingen:

 1. Wat handig! En leuk om zo op af te kunnen wisselen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super! Handig systeem en fijn om af te kunnen wisselen. Prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Helemaal te gek! Voor mijn woonkamer en leefkeuken dé oplossing, aangezien mijn man echt 0,0 gaten wil boren in de strak gestucte muren ��

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een geweldig systeem! Ook nog variatie in de manier van ophangen door de verschillende haakjes. Erg handig bij ons in de woon en eetkamer. En wat een leuke blogs schrijf je! Ik ga snel verder lezen��

  BeantwoordenVerwijderen


Back to Top