INTERIEUR ADVIESWeet je niet meer welke kleurtje je op de muur wilt of waar en hoe je je meubels moet neerzetten. Kunnen je partner en jij het niet eens worden over de inrichting. Of ben je op zoek naar wat meer sfeer in huis. Ben je uitgekeken op je oude interieur en toe aan iets nieuws, maar zie je door de bomen het bos niet meer. Dan ben je hier op het juiste adres.

Ik bied advies op maat aan. Samen kijken we naar de juiste oplossingen voor je interieur. Zodat jij je straks weer thuis voelt in je eigen interieur.

Graag kom ik bij je langs voor een vrijblijvend intake gesprek waarin wij jouw wensen kunnen bespreken. En om te kijken welk pakket het beste bij de situatie past.

Mondeling Advies.

- Styling advies bij je thuis ( 2 uur )
- Mondelinge inspiratie, ideeën en advies
- Antwoord op al je vragen

Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn  adviseer ik je om vooraf zoveel mogelijk vragen op  te stellen zodat we optimaal de tijd kunnen benutten.

Tarief : €155,- ( ieder volgend uur €55,- ) incl BTW.

Online Advies

- Intake gesprek via email
- Moodboard
- Kleur en Materialen plan
- Meubelplan
- Accessoires klein meubilair plan
- Plattegrond met indelingsplan
- Shoplist

Dit advies is voor 1 ruimte. Stuur een mail met een aantal foto's van de ruimte. En een kleine beschrijving en natuurlijk de afmetingen van de ruimte.

Let op: Dit is een online advies. Dit houdt in dat je plan opgestuurd wordt en hierbij alleen schriftelijk advies krijgt.

Tarief : € 295,- incl. BTW

Interieur Advies. 

- Intake gesprek bij jou thuis.
- Moodboard
- Kleuren en materialen plan
- Stijl en vormgeving
- Accesoires en kleinmeubilair
- Plattegrond met indelingsplan
- Verlichtingsplan
- Verlichtingsplattegrond
- Presentatie bij jou thuis

Dit advies is voor 1 ruimte. Mocht je het geheel willen laten inkopen door mij dan is dit uiteraard mogelijk. Wanneer alles ingekocht en geleverd is, kom ik bij je thuis de betreffende ruimte geheel afstylen.

Tarief : € 595,-incl BTW

Flexibel Advies.

Heb je andere wensen dan bovenstaande pakketten. Dan is het uiteraard ook mogelijk om een offerte op maat te laten maken.

- Zakelijk interieur advies
- Verkoop styling
- Event styling
- Kleur advies
- Materialen advies
- Licht advies
- Keuken advies
- Vloer advies
- Raamdecoratie advies

Informatie hierover opvragen kan via bijsuuz@gmail.com

Alle bedragen zijn per ruimte, inclusief BTW en reis- en voorrijkosten binnen een straal van 20 kilometer vanaf Harlingen Haven. Daarna wordt er 0,30 cent per kilometer berekend.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Back to Top