zondag 9 oktober 2016

DIY schuifdeur systeem

Nu ik weer helemaal de smaak te pakken heb, kan ik het niet laten om maar meteen een nieuwe blogpost te schrijven. Op instagram heb ik de afgelopen week een paar plaatjes van onze nieuwe schuifdeur geplaatst. Ik kreeg heel veel vragen over het schuifsysteem. Dus bij deze het antwoord op jullie vragen wat betreft het schuifsysteem.

Onze nieuwe keuken is eindelijk bijna af. Dat betekend dat de oude keuken, die op een andere plek in ons huis zit dan de nieuwe keuken, eindelijk eruit kan. De oude keuken is voor mij echt een doorn in het oog. Telkens als ik in de nieuwe keuken sta en mij omdraai kijk ik vol tegen onze oude keuken aan. Tijd dus voor een oplossing voor dit probleem.

We hebben op het moment niet echt de tijd om de keuken eruit te breken en de financiĆ«le middelen om de ruimte op te knappen. Dus er moest iets anders bedacht worden. Op mijn wishlist staat al een hele tijd zo'n stoere schuifdeur. En blijkt het muurtje met opening naar de oude keuken nou net de perfecte plek te zijn voor zo'n stoere schuifdeur.

BijSuuz

Al speurend op het internet naar een schuifsysteem kwam ik erachter dat de schuifsystemen nog best wel duur zijn. Tot ik op het blog acupoflife.nl van Shifra terecht kwam. Daar staat een beschrijving van een diy schuifdeursysteem. Voor ongeveer 5 tientjes maak je in een middagje zelf een schuifsysteem.

BijSuuz
BijSuuz


Mocht je nog vragen hebben over de schuifdeur dan hoor ik het graag. Plaats een reactie onder deze blogpost of stuur een mailtje naar bijsuuz@gmail.com

Liefs Suuz
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten


Back to Top