zondag 9 oktober 2016

frisse start

BijSuuz


Het is alweer anderhalf jaar geleden dat ik mijn laatste blogpost heb gedaan op mijn oude blog suuzenco.blogspot.nl . Door alle drukte van het afgelopen anderhalf jaar ben ik niet echt meer toe gekomen aan het bloggen. Nu ik een nieuwe baan heb en de verbouwing op zijn eind loopt, merk ik dat ik het bloggen toch wel mis. Vandaar dat ik heb besloten om het bloggen weer op te pakken. Alleen dan wel in een nieuw jasje.

Zoals jullie misschien wel weten heb ik vorig jaar ook de opleiding interieurstyling gedaan. Interieur en styling zijn echt mijn passies. En om daar wat meer mee te kunnen doen dacht ik waarom niet een nieuwe site met een andere naam, een nieuw jasje en alles onder 1 dakje. Mijn blog, stylingadvies en een link naar mijn webshop.

Ik hoop jullie in de toekomst veel woon inspiratie, advies en nieuws te kunnen brengen.

Liefs Suuz


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten


Back to Top