dinsdag 11 oktober 2016

VTWonen De Beurs

Ik weet het... jullie hebben echt al tientallen tot honderden blogs en plaatjes voorbij zien komen van de beurs. Toch wil ik jullie nog graag een rondje meenemen langs mijn favoriete plekken en diy's van de beurs.

Vorige week zaterdag stond al heel lang de Vtwonen beurs bij mij in de agenda. Weken heb ik ernaar uitgekeken. Niet alleen omdat ik de beurs altijd super inspirerend en leuk vind, maar ook omdat deze mama eindelijk een dagje alleen op stap kon.

Op de beurs aangekomen merkte ik meteen al bij binnenkomst dat het echt mega druk was. Vorig jaar ben ik op dinsdag heen gegaan. Goede tip dus als je volgend jaar graag heen wil, ga niet in het weekend! Eenmaal binnen was ik de drukte zo vergeten. Aan het begin van de eerste hal stond meteen de stand van Flexa. In 1 van de stijlkamers van Flexa hadden ze een grote kurkwand gemaakt die functioneerde als een groot prikbord. Dit idee ga ik zeker in de toekomst toepassen ergens bij ons in huis.

BijSuuz
Na de Flexa stand ben ik doorgelopen naar Vtwonen huis. Wauw ik heb mijn ogen uitgekeken. Alles was zo gaaf ingericht. Ik kan mij niet 1 ruimte bedenken die ik niet mooi vond.
BijSuuz

BijSuuz
De trends van het aankomende jaar waren duidelijk aanwezig. Waaronder de trend denim drift. Zelf vond ik de trend kleur blauw in combinatie met roze,wit en blond hout echt een topper.

BijSuuz
Ook was er  veel groen was te zien. In de vorm van o.a. de welbekende urban jungle.

BijSuuz
50 shades of grey bij de nieuwe Vtwonen collectie. Super mooi en totaal niet saai al die grijs tinten bij elkaar.

BijSuuz
Toch werd na anderhalf uur de drukte mij teveel en ben ik op de trein gestapt richting Amersfoort om daar een bezoekje re brengen aan Loods5 en Ikea. Ook geen straf toch!

Liefs Suuz
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten


Back to Top