zondag 19 maart 2017

Nieuw printje op de muur

Zoals jullie misschien wel weten ben ik gek op behang met een printje. Bij ons in huis zijn drie muren in verschillende ruimtes behangen met een printje. Tygo heeft op zijn kamer behang van Ferm Living met Tipi's. Noor heeft behang met grote polkadots op haar kamer en in de gang bij de voordeur hangt het beroemde behang Woods van Cole and Son.

In de folder en op instagram kwam ik de afgelopen tijd regelmatig het stippen behang van de Kwantum tegen. En nu is het printje niet heel origineel meer, maar het bleef maar in mijn hoofd rondspoken. Ik heb mijn moeder toen toch maar de opdracht gegeven om het voor mij te kopen. En bij haar afgelopen bezoek aan ons heeft ze het voor mij meegenomen. In de tussen tijd heb ik erover nagedacht waar het dan zou moeten hangen. Het is in de gang geworden. De gang waar ook de lambrisering is geschilderd en de trap naar boven is.

Bij Suuz
Dus ik ben twee weken geleden aan de slag gegaan met het behang. Het behangen is niet zo'n probleem voor mij. Ik heb een jaar geleden in mijn eentje de hele bovenverdieping in de renovatievlies gezet.

Bij Suuz

Bij Suuz
Het klusje was dus zo klaar. Het eind resultaat mag er wezen. Wandje nummer vier met een behangetje is een feit. En ik ben super blij met mijn stippen wandje. De man des huizes moest er even aan wennen en keek er in het begin een beetje scheel van al die stippen. Volgens mij is hij het nu wel gewend en vindt hij het eigenlijk stiekem ook best wel leuk.

Liefs Suuz
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten


Back to Top