woensdag 1 maart 2017

Tygo's kamertje

Op het blog van Lady Lemonade staat een binnenkijker van Tygo zijn kamertje. Ik post eigenlijk bijna nooit foto's van de kamers van de kids. De deuren daar moeten nog geschilderd worden en er is weinig goed licht,  omdat het raam aan de zijkant van het huis zit met uitzicht op de muur van de buren. Niet echt ideaal om foto's te maken.

https://www.ladylemonade.nl/kinderkamer-jongen-industrieel-stoer/
Bij Suuz
Toen ik gevraagd werd voor een binnenkijker van Tygo zijn kamer was ik meteen enthousiast. Ik vond het best een uitdaging om goede plaatjes te schieten. Maar dat maakt het juist leuk. En volgens mij is het best goed gelukt.

Lees je mee? Klik op de afbeelding om door gelinkt te worden naar de binnenkijker op het blog van Lady Lemonade.

Liefs Suuz
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten


Back to Top