zondag 22 april 2018

Bloomon voorjaarscollectie ATELIER

Spring is in the air! Het ultieme lentegevoel voor mij is de ramen en deuren open kunnen gooien en ruimtes die zich vullen met de eerste zonnestraaltjes en frisse lucht. Het beddengoed wassen en vervolgens buiten laten drogen om 's avonds onder de schone en heerlijk geurende lakens te kruipen. Een fleurige en kleurige bos bloemen op tafel en 's morgens koffie drinken op het terras zonder jas en in de zon. Ontwaken uit je winterslaap en dingen ondernemen.

Bloomon speelt in op dit lente gevoel met hun prachtige nieuwe collectie ATELIER. Op woensdag 21 maart, de eerste dag van de lente, hebben zij hun nieuwe voorjaarscollectie ATELIER gelanceerd.  Met energieke stelen in sprankelende kleuren. Bloemen in perziktinten en babyblauwe tonen. Ge├»nspireerd op zij die maken en ontdekken de schilders, beeldhouwers, tuiniers, knutselaars en de bloemisten.

Bij Suuz
Keer op keer word ik verliefd op de prachtige plaatjes van Bloomon die voorbij komen op Instagram. En zoals de meeste van jullie wel weten ben ik echt gek op grote weelderige gekleurde bossen met bijzondere bloemen. Maar helaas levert Bloomon niet op Terschelling. Toch mocht ik van Bloomon met hoge uitzondering genieten van een prachtige medium bos bloemen uit de ATELIER collectie.

Bij Suuz

Bij Suuz

Bij Suuz
En ook jullie kunnen tot 14 juni 2018 genieten van deze prachtige ATELIER voorjaarscollectie. En om het helemaal af te maken ontvang je ook nog eens een bijpassende Bloomon vaas cadeau wanneer je gebruik maakt van mijn unieke code : BIJVAAS

De kortingscode is geldig t/m 31 mei. Klik op deze link Bloomon.nl , maak je keuze uit de drie formaten en kies de bijpassende vaas. Kies vervolgens je bezorgmoment. Bloomon biedt een gratis en flexibele bezorging aan, zelfs in de avond. De bloemenservice kan je op elk moment pauzeren, wijzigen of stopzetten. Zo geniet je keer op keer  van een bos verse en uitzonderlijke bloemen direct van de kweker, zonder dat je de deur ervoor uit hoeft. Dat klinkt toch super goed. Wie wil dat nou niet!

Liefs Suuz

Deze blogpost kwam tot stand in samenwerking met Bloomon.nl
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten


Back to Top