maandag 22 april 2019

Basic paastafel

Toch nog een beetje Pasen op mijn blog dit jaar. Ik weet dat je er dit jaar niks meer aan hebt, maar misschien kan ik je alvast een beetje inspireren voor volgend jaar. En dat moet zeker lukken, want ik koos voor een basic look en niet voor een van de paastrends of te veel poespas. 

De afgelopen dagen had ik al aardig wat inspiratie opgedaan op Pinterest en het stro voor de eiernestjes stond al klaar. Ook kocht ik nieuwe placemats om mijn basic paastafel compleet te maken. Maar helaas.. donderdag kreeg een heftig griepvirus mij te pakken en ook Niels werd zaterdag hierdoor gegrepen. Beide waren we niet in staat om eerste paasdag aan een paasontbijt te beginnen. Zo was mijn zin in het aankleden van de tafel ook ver te zoeken. Gelukkig waren we beide vanochtend weer wat opgeknapt en kon ik dan eindelijk mijn tafeltje dekken. 

Uiteraard koos ik voor een witte basis. Voor wat contrast voegde ik placemats van rotan toe in de kleur antraciet. De eyecatcher van de tafel werden de schaaltjes met nestjes van stro en kleine donsveertjes voor de gekookte eitjes. Zoals ik al zei verder geen poes pas. En zo zie je dat je met weinig toch best wel wat leuks kan neerzetten. 

Liefs Suuz 

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten


Back to Top