dinsdag 23 april 2019

The Birth Poster

Wat heb ik het de afgelopen maanden druk gehad met studeren. En dat is te zien aan mijn blog. Gelukkig staan er alweer twee nieuwe posts online. Maar daarvoor heb ik  twee hele maanden niks gepost. Alle uurtjes die ik vrij had zat ik met mijn neus in de boeken. Gelukkig is dat nu voorbij.  Twee weken geleden deed ik namelijk examen. De uitslag is nog niet binnen, maar ik heb er een goed gevoel over. Toch wel pittig studeren met daarnaast nog een gezin, sociaal leven, een baan en al mijn tijdrovende hobby’s zoals instagram en bloggen. Zo heb ik al een paar weken twee prachtige posters van The Birth Poster in de kast liggen. Ik kon de tijd gewoon niet vinden om er een lijst omheen te bestellen en er een blogpost over te schrijven. 

Wij hebben niet heel veel foto’s of oid van onze kinderen in huis hangen. De Ixxi met afbeelding van de kinderen ligt alweer in de kast. Net als de zwart wit foto’s op forex. Ze zijn misschien toch iets te groot en te aanwezig waardoor ik er snel op uitgekeken ben. Ik merk dat ik de lijsten met posters die nu boven de bank hangen wel heel erg mooi vind staan en dat ze mij niet snel vervelen. Doordat we een ophangsysteem in de vorm van een rails boven de bank hebben hangen kan je lekker wisselen en spelen met composities. Zo kan je af en toe een poster wisselen en heb je weet een totaal ander look. Hoe leuk zou het zijn om iets persoonlijk in poster vorm te hebben en in de lijsten boven te bank te kunnen hangen. Helemaal iets wat met de kinderen te maken heeft. 
De mooie posters van The Birth Poster staan al een tijdje op mijn wishlist. The Birth Poster is een poster met een schets tekening op schaal van 1:1 van jouw kindje bij de geboorte. Je kan uit meerdere stijlen kiezen. Kies je voor een dikke lijn of ga je net al ik voor de enkele wat subtielere schetslijn. Ook is er een keuze uit een aantal achtergrond kleuren zoals grijs, roze, blauw, groen, beige en zwart. Ik ben voor grijs gegaan zodat ze eigenlijk altijd overal bij passen. Je kan kiezen voor een enkele baby op de poster of een poster met twee baby’s erop. De tekst onder aan de poster kan zelf ingevuld worden met de naam, geboorte datum en lengte en gewicht bij geboorte van je kindje. Dat maakt je poster helemaal uniek. 

Niet alleen ik, maar ook de kinderen zijn helemaal bij met de posters. Ze vinden het grappig om te zien hoe klein ze waren bij de geboorte. Zelf vind ik het een mooi aandenken aan hun geboorte en de tijd dat het echt baby’s waren. Kan je je haast toch niet meer voorstellen dat ze ooit zo klein zijn geweest! 

Mocht je nou ook zo’n persoonlijk item aan de muur willen neem dan eens een kijkje op de site van www.thebirthposter.com en het leuke is dat ik jullie een korting mag geven va 15% op je bestelling met de code : SUZANNE15 de code is te gebruiken tot 08 mei 2019.

Liefs Suuz 


Deze blogpost kwam tot stand in samenwerking met The Birth poster. In mijn blogpost geef ik mijn persoonlijke en eerlijke mening.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten


Back to Top