vrijdag 3 mei 2019

Tuin zomer klaar met Jysk

Twee weken geleden begon het er toch een beetje op te lijken... zomer! Maar helaas heeft het niet doorgezet. Vorig jaar zaten we rond deze tijd in badkleding op het strand. Ik moet er met deze temperaturen even niet aan denken. Ondanks het wisselvallige weer probeer ik toch af en toe een zonnestraaltje mee te pakken in de tuin. Een beetje wroeten in de aarde en nieuwe plantjes planten. Of lekker op de palletbank een kopje koffie drinken. Vorig jaar hebben we alle schuttingen zwart geschilderd. Ik vind al het groen zo mooi afsteken bij zwart. Voor dit jaar stonden de palletbank en tafel op het lijstje om zwart geschilderd te worden. Om het totaalplaatje af te maken mochten de witte loungestoelen dit jaar plaats maken voor zwarte stoelen. 


Een voorwaarde voor nieuwe stoelen waren dat ze lang mee zouden gaan en dat ze fijn zitten. Dat vond ik in de stoel Beder van Jysk. De stoel is gemaakt van FSC hardhout en UV beschermd polypropyleen. De zitting van gevlochten polypropyleen is zacht en veert en beetje mee als je gaat zitten. De stoelen worden als pakket geleverd met gereedschap en een goede instructie  om ze in elkaar te zetten. De stoelen staan alweer een tijdje buiten. En eerlijk is eerlijk ze blijven super mooi. Ondanks de regen die gevallen is en alle bloesemblaadjes van onze appelboom die erop neerdalen. De Beder collectie bestaat niet alleen uit deze stoelen, maar ook uit een loungebank, loungetafel, een bankje zonder rugleuning en een heerlijk ligbed. 

Om het geheel een beetje aan te kleden bestelde ik meteen wat accesoires mee waaronder het bamboe dienblad en de grote limonadetap waar je een lekker watertje in kan maken met b.v. verse muntblaadjes en citroen. Ideaal straks met warm weer. Wat ijsklontjes erin en je kan de hele dag in de tuin een lekker fris drankje tappen. 

Volgens mij is onze tuin nu wel zomer klaar. Dus ik zeg kom maar op met die zon! 

Liefs Suuz

Deze blogpost kwam tot stand in samenwerking met Jysk. In mijn blogpost geef ik mijn persoonlijke en eerlijke mening. 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten


Back to Top