dinsdag 29 oktober 2019

Maatkussen van Nofruit

De koude wintermaanden komen er weer aan. Tijd voor gezelligheid en warmte. Nu we een gezellig haardje hebben is het zo leuk om hem aan te steken en te genieten van de dansende vlammetjes. Het idee was om naast de haard een zithoekje te creĆ«eren met een Besta kast. Een fijn hoekje waar je een kopje thee kan drinken en naar buiten kan staren of kan genieten van een fijn tijdschrift. Het nadeel van de Besta kast is dat hij net iets te laag is om te zitten en natuurlijk ook niet comfortabel met zo’n harde ondergrond onder je billen. 

Gelukkig zijn er tegenwoordig hele mooie maat kussens voor binnen e buiten te koop bij Nofruit. Verkrijgbaar in tig verschillende kleuren en stoffen. Het fijne is dat je op de website gratis kleurstaaltjes kan aanvragen. Zo hoef je geen keuze te maken vanaf een beeldscherm, maar kan je de kleur en stof in het echt bekijken en voelen. Zelf heb ik een aantal kleurstalen in grijs, beige en roze tinten aangevraagd. Ik twijfelde tussen nude of grijs. Uiteindelijk ben ik toch maar veilig voor grijs gegaan. Ook met zicht op de toekomst en het feit dat ik graag mag veranderen in huis. Het is de kleur Sunbrella Natte Charcoal Chine geworden. 

Met de handige ontwerptool op de website stel je stap voor stap het kussen samen. De vorm, afmeting, afwerking en het comfort van zacht of hard kan je allemaal zelf uitkiezen. Ik koos voor een kussen van 15 cm dik met een lekker stevige vulling zodat je niet helemaal wegzakt als je op het kussen plaats neemt. 

Na enkel dagen is je kussen klaar en wordt het keurig bij je thuis afgeleverd. Ik ben er echt super blij mee. Hij zit heerlijk stevig. De stof heeft een mooie kwaliteit en pilt niet Het kussen heeft een hoogwaardige afwerking. Dat de hoes ook nog eens wasbaar is is natuurlijk ideaal met kinderen. Het is een fijn hoekje zo geworden met het mooie kussen van Nofruit. Het nodigt echt uit om te gaan zitten. Zelfs voor de poezen. Die liggen aan het eind van de dag altijd helemaal lang uit op het kussen te genieten. 

Liefs Suuz

Deze blog kwam tot stand in samenwerking met Nofruit. In mijn blogpost geef ik mijn persoonlijke en eerlijke mening. 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten


Back to Top