vrijdag 20 december 2019

It’s starting to look a lot like...

Wauw wat een drukte de afgelopen tijd in mijn webshop door alle mooie kerstspulletjes die jullie bij mij gekocht hebben. De sterren vlogen echt de deur uit. Daardoor liep ik zelf een beetje vertraging op met het plaatsen van een blog van ons eigen kersthuis, maar hier is hij dan. Zijn jullie klaar voor wat Bij Suuz kerstspam?

Ook dit jaar koos is voor een witte basis met wat nude tinten en voor wat meer contrast natuurlijk ook wat zwart. De meeste dingen had ik twee jaar geleden al aangeschaft zoals de roze papier-maché en lederen kerstballen van de Dille en kamille. Ik weet nog hoe moeilijk het was om in deze tint kerstballen te vinden. Dit jaar was er een overvloed aan kerstballen in deze kleur. Zo vond ik de glitterballen bij de Kwantum en de kleine glimmende en matte kerstballen bij de Intratuin. Zie je hoe mooi ze matchen met elkaar! Ik was dit jaar ook wel toe aan een iets vollere boom qua kerstballen. De afgelopen jaren hield ik het basic met maar een paar ballen en lichtjes, maar dit jaar mocht er meer uitgepakt worden. Vandaar ook de kerstballen met glitters. De kinderen vonden het ook super leuk om samen de boom te versieren. Vind toch wel dat dat een soort familie dingetje moet zijn. Iets wat een zowel een fijne kerst traditie als herinnering wordt en blijft. 
Een advent kalender mocht ook dit jaar niet missen. De afgelopen jaren had ik een zelfgemaakte adventkalender, maar ik koos dit jaar voor het mooie exemplaar van House Doctor die ik zelf verkoop in mijn webshop Bijsuuz.nl. Ik kocht er witte doosjes bij die ik vulde met kleine kerst chocolaatjes en kerstopdrachtjes. Voor elke dag een kleine opdracht zoals zing een kerstliedje of teken een kerstboom. Super leuk om op deze manier samen met je kinderen af te kunnen tellen naar kerst. Uiteraard kan je er ook iets anders aan hangen en de kalender helemaal zelf stylen zoals jij wilt. Bij andere instagrammers en bloggers zag ik hem ook voorbij komen met mooi ingepakte kleine cadeautjes, lichtjes, kerst ornamenten en of kerstballen. 
Vorig jaar tikte ik eindelijk een ceder op de kop. Ik schreef er vorig jaar deze blogpost over. De ceder heb ik na de kerst in de tuin gezet en gelukkig heeft hij het overleefd. Hij is zelfs een stukje groter gegroeid. De ceder kreeg net zoals vorig jaar het zelfde plekje op de tv kast. Bij Sostrene grene vond ik het stenen autootje met dennenboom erboven op. Helemaal in de goede kleur nude. En hoe schattig zijn de zwarte vleugeltjes van Onshus die je om een kaars kan wikkelen. Deze komen ook uit mijn webshop. Een echte kerst hit dit jaar. Ze waren dan ook echt heel snel helemaal uitverkocht! 


Uiteraard mochten de papieren sterren ook dit jaar niet ontbreken. Ze horen voor mij toch echt bij kerst. Zonder papieren sterren is voor mij de kerstversiering niet af. De afgelopen jaren koos ik voor een tros witte sterren in verschillende maten en vormen. Mijn favoriet onder de papieren sterren dit jaar is toch echt deze 6 puntige ster met zwarte bies van House Doctor. De zwarte bies geeft hem iets meer dimensie en een stoer accent. In mijn vorige blogpost schreef ik al dat ik steeds iets meer zwart toevoeg aan ons interieur, omdat het van mij allemaal wel wat steviger mag. Dit jaar dek ik de kersttafel denk ik ook met een zwart tafelkleed. Maar meer daarover in mijn volgende blogpost. En nu we het toch over sterren hebben... hoe tof is de wit metalen ster met lampjes van SissyBoy! Ik was er al een tijdje naar opzoek en afgelopen zomer kon ik hem via marktplaats voor een mooie prijsje overnemen. Ik ben er zo blij mee dat hij voorlopig ook na kerst lekker blijft staan. Moet kunnen toch? 

Liefs Suuz

Ps : Mocht je nog op zoek zijn naar mooie kerstitems. Via mijn webshop www.bijsuuz.nl is nog genoeg moois te vinden. 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten


Back to Top