vrijdag 24 april 2020

Help jij mij de finale in van de VTwonen bloggerscontest!

Lieve allemaal daar gaan we weer!


Ik wil jullie vragen om alsjeblieft nog 1 keer op mij te stemmen!!!! Na deze stemronde gaan de drie met de meeste stemmen door naar de finale en in in die finale kiest VTwonen zelf de winnaar en hun nieuwe blogger uit!
Dus ik heb jullie steun echt nog één keer nodig heel hard nodig. Help mijn droom waar te maken om blogger te worden voor mijn all time favorite woonmagazine de VTwonen. Je kan mijn blog lezen en op mij stemmen tot zondagavond 26 april 23:59 uur via de volgende link van VTwonen : 


https://www.vtwonen.nl/bloggers/bloggerscontest-een-grafisch-statement-aan-de-muur/


Dankjewel ❤️


Liefs Suuz


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten


Back to Top