vrijdag 10 april 2020

VTwonen bloggers contest

Dat ik bloggen een super leuke bezigheid vind dat weten jullie. Het inspireren van andere met ons interieur of mijn diy projecten op mijn blog of op social media is een dagelijkse bezigheid voor mij. Iets waar ik van kan genieten. Zo is interieur niet alleen maar een passie voor mij. Ik heb er mijn werk, hobby en dagelijkse bezigheid van gemaakt en ik vind het heerlijk. 


De afgelopen weken kreeg ik meerdere tags op social media in een oproep van VTwonen om mee te doen aan hun bloggers contest om hun nieuwe blogger te worden. Zal ik wel of zal ik niet meedoen. Ben ik goed genoeg om blogger te worden voor mijn all time favorite woonmagazine VTwonen....Maar he wie niet waagt wie niet wint. Dus ik schreef een blog over wit wonen met een toefje kleur. Gewoon zoals ik ben, waar ik van houd en waar het in ons interieur om draait. Daarbij voegde ik ter ondersteuning foto’s toe waarvan ik dacht dat die het beste beeld gaven waar het in mijn blog omdraait.


Uiteraard had ik nooit verwacht dat ik uitgekozen zou worden, maar verassing. Gisteren ochtend ontving ik een mails van VTwonen dat mijn blog is uitgekozen en dat ik bij de laatste 10 deelnemers hoor. Wauw dat zag ik dus ik echt niet aankomen. Tranen van geluk in mijn ogen. 

Dus wij jij mij helpen om mijn droom waar te maken om de nieuwe blogger van VTwonen te worden! Lees dan mijn blog en stem op mij via  de volgende link. 


Stemmen kan tot zondagavond 12 april 23:59 uur.

Liefs Suuz

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten


Back to Top